+359882069242  ‼️Безплатна доставка при поръчка над 120 лв. ‼️

За повечето хора, холът е стаята в дома, където има много дискусии, много смях, много емоции. Много пари се харчат за мебели, тапицерия и като цяло за декорация. Всекидневните могат да бъдат традиционни или модерни, с елементи от традиционния стил, адаптирани и комбинирани с модерни елементи.

Silver Flame

Растенията придават спокоен фон и ярки цветове във вашия интериор, те могат да подчертаят декорацията на стаята, без да са доминиращият елемент.

Jungle style

Всекидневните обикновено са с големи мебели и растенията трябва да са с правилния размер, за да пасват максимално добре: едно или две големи растения винаги изглеждат много по-добре от група по-малки растения.

Bird of Paradise 

Поставете вашите растения далеч от радиатори или запалени камини, на място, което има подходящо осветление за нуждите на растенията и където имате лесен достъп за поливане.

Уверете се, че мястото, където поставяте растенията е място, където хората не минават, както за да нямат затруднения при преминаването им, така и за защита на растенията. 

Когато решите от какви растения имате нужда и в какъв размер, започнете да ги поставяте в основния си дизайн, така че растенията и техните саксии да са неразделна част от декорацията на вашето пространство.

 

на Ваше разположение

екипът на airplantsbg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка

Back to Top