+359882069242  ‼️Безплатна доставка при поръчка над 120 лв. ‼️

Новата световна тенденция в интериорния дизайн са стайните растения. Поради своята природа, тези растения, освен че имат декоративна стойност, имат множество ползи за човешкото тяло. Както е известно, растенията са кислородни фабрики.

Чрез сложния и прекрасен процес на фотосинтеза те абсорбират въглероден диоксид от атмосферата и произвеждат нашия скъпоценен кислород. По този начин на закрито те поддържат постоянен приток на кислород и пречистват въздуха, като премахват токсините. Така те помагат за предотвратяване на много болести. Освен това допринасят значително за намаляване на напрежението и стреса.

Те създават спокойна и приятна атмосфера, като в крайна сметка ви помагат да работите по-добре чрез подобрена концентрация, повишаване на креативността и производителността. Тяхната способност да пречистват въздуха в крайна сметка създава по-здравословна и щастлива работна и жизнена среда.

На някой може да изглежда прекалено, че зеленото може да има толкова значителен ефект върху толкова просто, но важно нещо като ежедневието ни, но резултатите и усмивките говорят сами за себе си.

Забележете радостта, която голямо зелено растение доставя на своите служители, минавайки през рецепцията на компанията, или спокойния сън, предлаган от Chlorophytum, Sanseviera или Spatifilium в спалнята. Ползите от стайните растения са от първостепенно значение за качеството на въздуха в помещенията.


Поради всички тези причини ви насърчаваме, с помощта на въображението си, да създадете кътчета в дома и офиса, които не само изглеждат невероятно, но и карат вас, вашето семейство и колеги да се чувствате добре.

Значението на здравословната работна и жизнена среда е толкова важно, че дори НАСА проведе проучване, дали обикновените стайни растения могат да помогнат за постигането на тази цел. Ползите от стайните растения и способността им да филтрират вредните токсини от въздуха след изследването са смайващи. Според НАСА, стайните растения могат да неутрализират до 85% от вредните частици във въздуха!

Токсини, които се натрупват на закрито:

Формалдехид: В тъкани, килими, изделия от дърво и синтетични тъкани;

Трихлоретилен: В бои, лакове и домакински почистващи препарати;

Бензол: В лепила, смазочни материали, тютюнев дим и гумени изделия;

Амоняк: При почистващи продукти и торове;

Ксилен: В лакове за нокти, тютюн и бои.

Разбираемо е, че много от съвременните здравословни проблеми, като астма и алергии, са резултат от ефектите на токсините, които имаме в нашите помещения. Поради всички гореизброени причини, отглеждането на стайни растения е важно, за да помогне за облекчаване на тези ежедневни проблеми. В комбинация с другите си предимства, като намаляване на стреса и повишаване на производителността в резултат на по-чист въздух, те стават ценни съюзници в ежедневието ни.

 

на Ваше разположение

Екипът на airplantsbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка

Back to Top