+359882069242  ‼️Безплатна доставка при поръчка над 120 лв. ‼️

Какво е Moss?

Използването на Moss е най-новата тенденция в интериорния дизайн. Moss произхожда от Скандинавия, където те обхващат големи пасища.

За да се използва за декорация, Reindermoss се прибира и фиксира чрез сушене. Те оцеляват на закрито с влажност най-малко 50%. Излагането на слънчева светлина води до тяхното втвърдяване. В случай на втвърдяване, те се връщат в естественото си състояние с малко вода.

В природата, така наречените скандинавски мъхове са с неутрален цвят, но с добавяне на естествени багрила те могат да бъдат налични в различни цветове. Благодарение на тяхната гъвкавост и издръжливост, Moss може да се използва за създаване на уникални интериорни декорации под формата на цели стени, отделни елементи, рамки и други. 

THE REINDEERMOSS

В девствената природа на лапландските гори, Reindeermoss (Cladonia Stellaris) расте в защитени зони с много строг контрол на бране. Когато растителността е гъста, така че слънчевите лъчи да не проникват под листата на дърветата, има идеални условия за растеж на мъх по стволовете и на земята, което води до образуването на прекрасни горски килими с огромна площ.

PRERESERVED MOSS

Reindeermoss, известен като скандинавски мъх, за масовата му употреба се отглежда в специални площи, процес, при който се използват само естествени съставки. 

Събрани, изсушени и след това съхранявани, използвани за озеленяване на стени, които не изискват поддръжка.

 

 

на Ваше разположение

екипът на airplantsbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка

Back to Top