+359882069242  ‼️Безплатна доставка при поръчка над 120 лв. ‼️

Живеейки в толкова забързано ежедневие, времето е ценно за всички нас. Често грижата за растенията отнема много време. Изборът на растителни видове, които имат ниски изисквания за грижа, са впечатляващи и с много ползи за психичното здраве, както твърдят проучванията на експерти. Тези растения са идеално решение за декориране на нашите домове или работни места.

Новата тенденция в интериорния дизайн е Moss. Moss са скандинавски лишеи, които се срещат в природата под формата на малък разклонен храст. Расте в Арктическия кръг и е храна на елени ,и други животни, височината му достига 8 см. Той процъфтява и расте идеално в райони с висока влажност и ниски температури. За използването му в декорацията, той се изсушава и стабилизира, така че не е необходимо поливане или подрязване. Цветът му е неутрален, но с добавянето на естествени багрила го намираме в широка гама от цветове.

Ние използваме Moss самостоятелно или в комбинация с други растения, за да създадем вертикални градини, които изискват минимални грижи.

В идеалния случай, той се комбинира с въздушни растения или орхидеи, тъй като нито едно от тези растения не се нуждае от почва. Поставяйки вашите рамки с Moss и въздушни растения на правилното място, вие ще имате „прозорец сред природата“,  който расте пред очите ви. А орхидеите, с техните уникални цветя, ще ви пренасят до тропически дестинации.

Отваря се нов път в областта на интериорния дизайн, чиято единствена граница е вашето въображение. Осмелете се да комбинирате растителни видове с различни цветове и текстури и се насладете на резултата.

Moss също има звукоизолиращи свойства, които го правят идеално решение за работни места. Той става уникален елемент от интериорния дизаин, заради неговият изискан външен вид и неограничени възможности.

 

 

на Ваше разположение,

екипът на airplantsbg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка

Back to Top